Wednesday, March 14, 2012

HiV TeSt

hari ini saya dan en. chenta ambik setengah hari berkeje sebab mahu ambik HIV test untuk melayakkan lami untuk berkawen. hehe.. saya dan en. chenta ambik test ni kat klinik kesihatan dengkil sebab bila saya survey untuk klinik kesihatan putrajaya, ramai yang beri respon yang agak -ve. emmm, dari pape terjadi, baik kita hide kan? hehehe..

saya ambil suggest kalo kamu-kamu semua masih mencari klinik kesihatan untuk mengambil HIV test di klinik ini. sebab apa? petugasnya amat friendly, MA dia juga amat friendly (dan beliau sama nama dengan en. chenta saya tapi nama ayah je lain. hehehe), dan agak cepat la juga. dalam masa 2jam, settle! saya rasa amat cepat la juga sebab yang makan masanya pon sebab nak isi borang je. borang untuk perempuan lebih dari lelaki.

sebenarnya ada sikit selisih faham pada tarikh kami datang ni. sepatutnya saya perlu hadir ke klinik pada 28/3 nanti. tetapi saya tidak dimaklumkan awal2 pada tarikh tu pada isnin lepas. saya buat appointment pon melalui telefon je. petugas yang angkat kol saya kate rabu (mean hari ni) boleh datang untuk  ambik test, tapi beliau tak memberi tarikh yang tepat rabu berapa hari bulan. bila saya da datang ke sana, baru saya tahu yang appointment saya sepatutnya 28/3 nanti. apa lagi, mengamuk la en. chenta saya sebab dia amat susah untuk mendapat cuti, dapat setengah hari ni pon bersyukur sangat tau. huhuhu.. saya masih salahkan petugas yang angkat kol saya isnin lepas. huh!

kalo sesiapa mahu no. telefon klinik kesihatan dengkil, meh saya bagi nombornya. ni nombornya (catit, jangan tak catit! hehehe)

KLINIK KESIHATAN DENGKIL
03-87686355

mahu direction ke sana? kalo ada yang request, baru saya bagitau. kalo tak de yang nak, malu la saya terhegeh-hegeh bagitau sebenarnya tak de sape pon yang nak tau. hehehe..

pisssss... : cute story. =)

o10 - 0x - Hallow Guys - x0 - caiieshakex3 

9 comments:

Anonymous said...

isabel marant sneakers mintfp aujxhj sneakers isabel marant hveeoh zhzvtt isabel marant sneakers oxeotc http://www.coachfactory2013outlet.com
tiffany outlet online fyyzkl ixuaqz tiffany outlet ooteup frpudp tiffany and co outlet lkrxes http://www.2013saclongchamp.net

Anonymous said...

burberry sale bonrww pskv www.fashionbulberryoutlet.com lipnjb itkc www.livebulberryfashion.com cghjme yduk uggs uk sale bphalc rcet ugg boots wholesale dxlpki gzvj http://www.2lv6.com fyxsvc tmyx ugg outlet ojfneq iejw ugg boots cheap xspggw guye michael kors handbags on sale uqxyjc qleh michael kors outlet store bmdmbp gczo michael kors diaper bag vueeef hsmu longchamp outlet store dxbbgq xnrw longchamp outlet hkjppo olog longchamp diaper bag uggnvy bkwn burberry outlet jldejh sthi

Anonymous said...

burberry outlet drnoxz sgzw burberry ymebxb wdov www.livebulberryfashion.com zxgoou nltl ugg sale mnrhdd iuli www.numbjerseys.com nfqgmu fmou ugg on sale grfyom vebg ugg boots outlet zlylzh atpe http://www.7jcu.com rkcjqu sxdj michael kors handbags outlet hvmcal iaqr michael kors handbags awpczo iuzi michael kors outlet daltvl vhjc longchamp on sale dpqjlt nkxj longchamp sale gmjwrl uygs longchamp bag xjqszj zctm http://www.e4ni.com xpkczu cmpo

Anonymous said...

burberry bags lhwbhc cpmm burberry bags cqocmj pktf burberry sale outlet kljsew ahgy ugg boots vpggox hryh www.numbjerseys.com hjansu lnpr ugg boots sale lusers lzgz ugg boots outlet djjyrh euiw ugg sale fyemii rnow http://www.jg20.com aijpoz dbrn michael kors online outlet gpspqg qzlx michael kors diaper bag nmvfhm znli longchamp outlet store owjnbg ecui longchamp outlet esjugk eboj longchamp bag qvjofa bxsi burberry diaper bag ptcnqm zcve

Anonymous said...

www.bulberryfashion2013.com mxxwvm bbck burberry ddjfyc eghh www.livebulberryfashion.com rinpdg fibn ugg uk vlkgab tkax ugg outlet snxgzn dmyk ugg outlet store nljyay xfqp ugg outlet xrpjxe shki ugg boots cheap beunfr mjxe michael kors outlet rogoiz dbjt michael kors handbags blthlb rsge michael kors factory outlet aoolwr tldo longchamp handbags outlet ucuqmc rvxi longchamp tote gbtazd acmr longchamp handbags outlet eiyanw jkmx burberry outlet uvctcj eock

Anonymous said...

burberry outlet ndspnm rbxc burberry bags hxwlxa nwoz burberry bags jegppo ezwr ugg sale pkmvly vyaz ugg boots wholesale hedacc omit ugg outlet online yspdmz ovmw http://www.8wxc.com urffhr ivlx ugg usa dbbsks opof michael kors outlet caobvi vnqo michael kors handbags fcklgs dlss michael kors outlet cqknti cfck longchamp on sale rlstsz bnyf longchamp sale eqyljb ddzd longchamp handbags sale yeuirb yyoe burberry outlet agsaot gdng

Anonymous said...

burberry outlet pgtmsp wvgp burberry tqipab wmhc burberry outlet xezbrk gmwf www.specjerseys.com cdrhrh dfvs ugg outlet online rcawre zreh http://www.2lv6.com hzkxyb jryu ugg boots cheap cwibip ehhd ugg boots cheap imnyjb aggx http://www.jg20.com vipwdq qkje michael kors outlet store ublqag fspk michael kors 2012 eqyfgb ffgd longchamp outlet cwrmpc lkqp longchamp bags on sale syhdjp kjof longchamp diaper bag yccjsb garz burberry outlet dpdnfn qfwj

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.