Saturday, October 29, 2011

WaReHoUsE cLeaRanCe SaLe

Dictator of Taste

Hari ni saya dan incix chenta berdating.. weeeeee... hahaha... tengah2 borak, teringat ada satu warehouse sale kat area shah alam ni, maka saya ajak la incix chenta temani saya bershopping. Oh..., lupa, nama sale ni ALLIANCE COSMETIC WAREHOUSE SALE bertempat di glenmarie shah alam. agak penat la juga memusing cari di mana kilang Alliance Cosmetic ni. Untuk pengetahuan kamu semua, syarikat Alliance Cosmetic ni keluarkan produk SILKY GIRL, SG MAN, REVLON, AVENE, ELANCYL, STAGE. 

Hasil dari membeli-belah yang pada masa kekurangan duit ni, kami telah membeli :

* 4 kotak minyak wangi Silky Girl & SG Man (2 kotak untuk saya, 2 kotak untuk incix chenta)
* 1 botol Silky Girl Feminine Wash
* 2 botol shampoo SG Man incix chenta
*  1 botol Avene Thermal Spring Water
* 1 Revlon 2-way Foundation Compact Powder
* 6 paket Elancyl Travel Pack

Ulasan saya:

JIMAT GILER!!! sbb benda yang harga beratus2 cam produk AVENE & ELANCYL ni bley dapat puluh2 je kat sana. Contoh? tgk dalam list, brape banyak Elancyl Travel Pack saya beli? nafsuuuuuu... hahahaha...

Mau bernafsu shopping macam saya? meh saya tunjukkan tempat meh.. mari.. mari.. mari... esok last day tau!



28-30 October 2011

Alliance Cosmetics Warehouse Clearance

Up to 70%


Brands Offered

Avene

Elancyl

Revlon

SG Men

Silkygirl

Stage

Time:

28 Oct : 11am to 6pm

29-30 Oct : 10am to 6pm

Location (Tel 603 5569 4588)

Alliance Cosmetics Sdn Bhd

35 Jalan Pelukis U1/46

Temasya Industrial Park

Shah Alam

(Near Hicom Glenmarie)

Terms

No bags are allowed in

Goods sold are not returnable / exchangeable

Visa & Mastercard accepted

pissssss : Jangan salahkan saya kalo anda terlebih belanja.. hahaha... insyaAllah esok saya datang lagi kot? sebab incix chenta tak puas hati beli sikit sangat minyak wangi. tengok, lelaki ke pompuan yang bernafsu shopping ni? =)



2 comments:

Suraya Faizal said...

hi dear..follow you :)

LiYaNa.MaZLaN said...

hehehe.. mekacih sis... =)