Tuesday, March 1, 2011

bLoG ReVieW : AnTy NaNi & HaNiS ZaLikHa YanG ChAnTeK+AnGGuN

haluuuuu... skrg ni kat putrajaya cuaca agak mendung, nak ujan kot? seb baik ambik mama nnt naik kete, kalo naik moto, alamatnya kuyup la saya.. huhuhu... tp mendung2 ni amat2 syok skali kalo tdo. zZzZz.. hehehe..

ok2, ari ni saya nak wat blog review dua blog ni (hamboi, tamak! dua terus! =P ), dekat 2taun gak la saya jadi silent reader kat anty dan anaknya ni.. 0000.. lupa, anty nani rostam dan hanis zalikha ni sebenarnya dua beranak.. dua2 amat2 chantek skali! sbb saya pernah jumpa face2face dua2nya, sbb tu saya brani kata dua2 chantek... punca saya jumpa pon, sbb saya ada order 1 cake strawberry chocolate kat anty nani.. agak sedap la kek ni.. besar plak tu.. puas makan sbb saya ni antu kek coklat skit.. hehehe...

ni la keknya, tgk pon tau cedap kan?

masa tu saya tinggal kat taman ttdi jaya, shah alam, sbb blajar dan keje kat sana.. anty nani dok bukit jelutong, agak dekat la dgn umah sewa saya kan? tp saya nak bagitau, berbaloi beli kek kat anty nani, sebab keknya besar (2++ kg), cedap, pastu harga pon agak berpatutan (rm70). harga ni pon baru je naik, atas sbb barang2 keperluan kan naik kan? time saya beli pon masih murah lagi, rm60.. tp apa yang penting, kerjasama.. eh.. sedap... hehehe..

ok la, akhir kata, search la blog yang saya bg ni k! =)





5 comments:

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Hanis zalikha ni memang cantik ..sgt sebenarnya ....huhu

LiYaNa.MaZLaN said...

hehehe.. tau xpe.. saya jumpa face2face beliau.. mmg chantek.. tinggi plak.. peramah lagi.. mmg perfect.. =)

Kak Wan Kamsiah said...

blogwalking & follow. ziarah link saya pula di http://mykamsiah.blogspot.com/ & follow ok, tq.

*SaBRiNa * said...

hey jom join contest sab wat.ni spesel utk kamu berdua taw.hee

jom jom jom!

LiYaNa.MaZLaN said...

kak wan : i follow u... i follow u 4ever.. hehehe... saya da follow blog akk da.. thx follow blog saya kak! =)

cik puteri cactus (i like!) : thx sab sbb invite saya suh join ur contest.. tp saya dan mr. chenta saya malu la... xpe, saya jd pelihat je la yek.. hehehe... =)